Ga naar de inhoud

Integraties

Verbind jouw eigen creativiteit met andere bestaande systemen. Zowel intern als extern. Door middel van slimme koppelingen is Smooth Publish een ideale en betrouwbare schakel in iedere communicatieketen.

Social media managen

Met een paar clicks communiceer je op jouw social media kanalen. Vooraf gedefinieerd in speciale branded templates en dus passend en in de juiste huisstijl. Vanuit één dashboard altijd en overal een totaaloverzicht van al jouw digitale content. Door een slimme koppeling met Hootsuite was het managen van jouw social media nog nooit zo makkelijk!

Web-to-print

Vanuit één platform creëren, delen, publiceren, archiveren maar ook direct je druk- en printwerk bestellen. In jouw eigen brandshop tegen scherpe marktprijzen of slim gekoppeld met jouw eigen leverancier. Hoe efficiënt wil jij werken?

Digital signage (narrowcasting)

Jouw branded content realtime communiceren via je eigen schermen, centraal in één gebouw of decentraal bij alle andere vestigingen. In branded templates is ook hier jouw huisstijl en merk geborgd. Met de software van Smooth Publish is het aansturen van de schermen in jouw gebouw een fluitje van een cent.

Single sign on

Door middel van de single sign on functie is het niet nodig jezelf twee keer aan te melden met een wachtwoord. Eenmaal ingelogd op je eigen systeem herkent de applicatie jou als gebruiker en kun je direct aan de slag in Smooth Publish.

Nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends en inzichten in merkbeheer direct in je inbox! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates, inspirerende ideeën en praktische tips die jouw merkstrategie naar een hoger niveau tillen. Schrijf je nu in!