Ga naar de inhoud

Corporate buying

Let’s get smart in corporate buying

Creëer jouw eigen brandshop met het flexibele inkoopsysteem voor alle corporate inkoop- en communicatieprocessen in jouw organisatie.

Demo aanvragen  Bekijk demo

Versterk jouw merkconsistentie

Wil je jouw merkidentiteit overal uniform maken? Met de corporate buying tool van Smooth Publish kun je jouw merkuitingen centraliseren in één gebruiksvriendelijke brandshop, waarbij je direct inzicht hebt in alle corporate identity items zoals jij dat wilt. Zo zorg je ervoor dat al jouw communicatiemateriaal en promotieproducten perfect aansluiten bij jouw merkrichtlijnen. De tool is uitgerust met een geavanceerde opmaaktool, waarmee je eenvoudig je eigen nieuwe branding artikelen o.b.v. eigen branded templates maakt en toevoegt. Dit versterkt de merkidentiteit van jouw bedrijf en zorgt voor een consistente branding.

Optimaliseer jouw bestelproces

Zoek je naar een manier om jouw bestelproces efficiënter te maken? Het corporate buying platform van Smooth Publish maakt het bestellen van communicatiemateriaal en promotieproducten snel en eenvoudig. Alle producten met jouw huisstijl staan overzichtelijk in één webshop, dit bespaart een hoop tijd en moeite. Met onze gebruiksvriendelijke interface wordt bestellen eenvoudiger, waardoor jouw bedrijfsprocessen soepeler verlopen en je maximaal gemak ervaart, zowel als strategic of operational buyer als facilitair manager.

Vereenvoudig jouw leveranciersbeheer

Wil je jouw leveranciersbeheer stroomlijnen? Met de corporate buying tool van Smooth Publish kun je alle leveranciersbeheer in één systeem onderbrengen, waardoor je jouw merk maximaal flexibel houdt voor elk product en elke leverancier. Dit verbetert niet alleen de relaties met leveranciers, maar zorgt ook voor een efficiënter bestelproces. Zo win je niet alleen tijd, maar verbeter je ook jouw onderhandelingspositie, en behoud je tegelijkertijd de controle over jouw branding.

Behoud controle over jouw materialen

Wil je altijd de hoogste kwaliteit voor jouw communicatiemateriaal en promotieproducten garanderen? Met de corporate buying tool van Smooth Publish kun je de kwaliteit en consistentie van al jouw producten waarborgen. Centraliseer jouw merkbeheer in jouw gepersonaliseerde brandshop en zorg ervoor dat elk product jouw hoge standaarden weerspiegelt. Dit leidt tot een efficiënt beheer van al jouw huisstijlgerelateerde producten onder één dak.

Bespaar tijd in materiaalbeheer

Op zoek naar efficiëntie in het beheren van jouw communicatiemateriaal en promotieproducten? Met het corporate buying platform van Smooth Publish kun je jouw huisstijlitems snel en efficiënt beheren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een soepele workflow, waardoor jouw team zich kan concentreren op andere belangrijke bedrijfsaspecten. Met onze tool wordt materiaalbeheer gemakkelijker, sneller en effectiever, en biedt het gemak van one stop shopping voor alle corporate identity items van je eigen organisatie.

Nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends en inzichten in merkbeheer direct in je inbox! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates, inspirerende ideeën en praktische tips die jouw merkstrategie naar een hoger niveau tillen. Schrijf je nu in!