Ga naar de inhoud

Event kalender

Transformeer jouw eventmanagement met een event kalender

Wil jij de manier waarop je bedrijfsevents organiseert en communiceert transformeren? Met de event kalender van Smooth Publish til je jouw eventmanagement naar een hoger niveau. Deze interactieve, centrale agenda maakt het eenvoudig om al jouw marketingevents en deadlines overzichtelijk bij te houden en te communiceren naar je team en gebruikers, real-time.

Demo aanvragen  Bekijk demo

Elimineer communicatieruis

Stel je voor: geen verwarring meer door ruis in de communicatie. Alle belangrijke events en alle deadlines zijn nu centraal toegankelijk, waardoor je team zich tijdig kan voorbereiden en actief kan deelnemen. Dankzij de handige reminderfunctie mis jij of je team nooit meer een belangrijk event.

Integreer bestanden en brand assets

Bovendien biedt de event kalender van Smooth Publish de mogelijkheid om direct bestanden en brand assets aan je evenementen te koppelen. Met het DAM-systeem van Smooth Publish zijn al je digitale assets gemakkelijk te beheren en te integreren, waardoor iedereen direct toegang heeft tot de juiste materialen en efficiënter kan werken aan unieke campagnecontent.

Verhoog betrokkenheid en efficiëntie

Optimaliseer je eventmanagement en verhoog de betrokkenheid binnen je bedrijf met deze innovatieve tool. Smooth Publish staat klaar om jouw uitdagingen in eventmanagement op te lossen en je marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Ben je klaar om de manier waarop je events organiseert en beheert te transformeren? Neem contact op met Smooth Publish om de mogelijkheden van onze event kalender te bespreken, inclusief de optie voor een gratis demo. Ons team staat klaar om je te helpen ontdekken hoe onze oplossingen jouw eventmanagement kunnen optimaliseren en jouw marketingstrategie kunnen versterken. Samen zullen we een plan opstellen dat perfect aansluit bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

Nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends en inzichten in merkbeheer direct in je inbox! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates, inspirerende ideeën en praktische tips die jouw merkstrategie naar een hoger niveau tillen. Schrijf je nu in!