Ga naar de inhoud

Digital Asset Management

Ben jij op zoek naar een efficiënte manier om jouw digitale assets te beheren en tegelijkertijd jouw merkconsistentie te waarborgen?

Het Digital Asset Management (DAM) systeem van Smooth Publish biedt de oplossing!

Alle juiste digitale assets van jouw organisatie op één platform.

Met DAM krijg je een centrale hub voor al jouw digitale middelen, wat de toegankelijkheid en het beheer ervan sterk vereenvoudigt. Dit systeem zorgt ervoor dat je binnen de richtlijnen van je merk blijft, terwijl je toch de vrijheid hebt om creatief te zijn. Je kunt snel en effectief content creëren die perfect aansluit bij je merkidentiteit, zonder diepgaande kennis van software.

Optimale samenwerking binnen jouw team

Samenwerken binnen het Digital Asset Management (DAM) systeem van Smooth Publish optimaliseert de teamdynamiek en verbetert de efficiëntie van contentcreatie. Met DAM kunnen teams moeiteloos samenwerken aan projecten. Alle digitale assets, zoals afbeeldingen en documenten, zijn centraal en toegankelijk opgeslagen, waardoor teamleden gemakkelijk de benodigde materialen kunnen vinden en gebruiken.

Het DAM-systeem maakt het delen van bestanden en het vragen om feedback of goedkeuring binnen het team eenvoudig, waardoor de noodzaak van omslachtige e-mailuitwisselingen of fysieke prints wordt geëlimineerd. Dit bevordert een naadloze samenwerking en zorgt ervoor dat iedereen binnen het team altijd werkt met de meest actuele en goedgekeurde versies van assets, wat cruciaal is voor het behouden van merkconsistentie en efficiëntie in het contentcreatieproces.

Vind snel de bestanden die jij nodig hebt

Smooth Publish gebruikt handige filters, categorieën en zoekfuncties om je bestanden snel te vinden. Daardoor ben je na één keer goed inrichten met het DAM-systeem snel bij het gezochte bestand.

Effectief en snel content creëren

DAM integreert naadloos met tools als branded templates, waardoor je nog sneller content kunt maken binnen je eigen huisstijlregels. Dit draagt niet alleen bij aan merkconsistentie, maar maakt het contentcreatieproces ook kostenefficiënt en tijdbesparend. Met ons DAM-systeem heb je alles wat je nodig hebt voor een effectief merk- en contentmanagement op één plek.

Delen met de juiste mensen

Autorisatie en integratie met externe partners zorgen voor een geavanceerde communicatie vanuit Smooth Publish.

Het DAM-systeem staat garant voor een snelle download en upload naar aangesloten collega’s en partners. Heb je de voordelen eenmaal ontdekt, dan wil je niet meer zonder.

Nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends en inzichten in merkbeheer direct in je inbox! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates, inspirerende ideeën en praktische tips die jouw merkstrategie naar een hoger niveau tillen. Schrijf je nu in!