Ga naar de inhoud

Branded templates

Versterk jouw merkconsistentie

Met branded templates van Smooth Publish kun je jouw merkuitingen uniform en consistent houden. Deze templates zorgen ervoor dat al jouw communicatiemateriaal en promotieproducten voldoen aan de merkrichtlijnen, waardoor je optimale merkconsistentie voor alle uitingen garandeert.

Demo aanvragen  Bekijk demo

Wat zijn branded templates?

Branded templates zijn vooraf ontworpen templates waarin de merkelementen van een bedrijf of organisatie zoals logo’s, kleuren en typografie zijn verwerkt. Deze aanpasbare templates worden gebruikt om verschillende marketingmaterialen, zoals brochures, flyers, visitekaartjes en social media posts, op een consistente en professionele manier te ontwerpen. Ze helpen om een consistent merk te bewaken en maken het makkelijker voor diegenen die geen kennis van design hebben om marketingmateriaal te maken dat voldoet aan de richtlijnen van het merk.

Snel content creëren

Geen kennis van software nodig om content volgens de richtlijnen van je merk te maken.

Branded templates vereenvoudigen het proces van het maken van communicatiemateriaal en promotieproducten. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk content maken voor verschillende toepassingen zonder diepgaande kennis van software, wat leidt tot een snellere time-to-market en goedkopere content.

  • Korte lijnen en snelle time-to-market
  • Consistente huisstijl in alle merkuitingen
  • Meer publicaties en content in minder tijd

Vereenvoudig jouw content management

Met de branded templates van Smooth Publish verbeter je de samenwerking binnen je contentteam. Het delen van creaties en het vragen om feedback of goedkeuring binnen het team wordt eenvoudiger, waardoor samenwerken in documenten efficiënter wordt.

Het toepassen van branded templates

Door branded templates te gebruiken behoud je controle over de kwaliteit en consistentie van jouw communicatiemateriaal en promotieproducten. Designelementen kunnen worden vastgezet en afbeeldingen vooraf worden goedgekeurd, wat zorgt voor nauwkeurige naleving van jouw merkstandaard.

Merkconsistentie, altijd en overal

Creatief bezig zijn maar wel binnen de zelf vastgelegde huisstijl templates. Daardoor heb je optimale merkconsistentie voor alle uitingen.

Door middel van de juiste brand assets krijgen al jouw merkuitingen herkenning. Online, offline en bij elke cross-mediale inzet van jouw merk.

Ontdek de kracht van merkconsistentie

Wil je zien hoe branded templates van Smooth Publish jouw merkconsistentie kunnen versterken en contentcreatie kunnen stroomlijnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke demo. Ervaar zelf hoe onze oplossingen jouw communicatiemateriaal en promotieproducten naar een hoger niveau tillen en je helpen tijd en middelen te besparen. Laat Smooth Publish jouw gids zijn in de wereld van effectieve en efficiënte merkconsistentie. 

Een centraal publicatie platform

Met Smooth Publish vind je alle branded templates en digital assets overzichtelijk op één plek.

In je eigen omgeving maak je gebruik van de beelden uit je eigen Digital Asset Management (DAM). Hierdoor blijf je met alle uitingsvormen 100% binnen de richtlijnen van je merk.

Alles wat jouw merk nodig heeft!

Van begin tot eind omvat ons merkbeheerplatform elk aspect van de merkreis. Het is de laatste software die je ooit nodig zal hebben.

Merkrichtlijnen

Merkrichtlijnen zijn het fundament van jouw bedrijfsidentiteit. Van jouw logo en kleurenpalet tot jouw typografie en merktoon. Het consequent toepassen van deze richtlijnen zorgt ervoor dat jouw merk herkenbaar, professioneel en betrouwbaar overkomt bij jouw doelgroep.

Beheer van digitale middelen

Effectief beheer van digitale middelen zorgt ervoor dat al jouw digitale content, zoals afbeeldingen, video’s en documenten, georganiseerd en makkelijk toegankelijk zijn. Dit bevordert efficiëntie en zorgt ervoor dat jouw team altijd de juiste middelen bij de hand heeft voor elke marketinginspanning.

Creatieve samenwerking

Creatieve samenwerking draait om het samenbrengen van diverse ideeën en vaardigheden om unieke en impactvolle content te creëren. Door een omgeving te faciliteren waarin teamleden hun creativiteit vrij kunnen uiten en samenwerken, stimuleer je innovatie en versterk je de merkuitingen.

Digitale en print sjablonen

Digitale en print sjablonen zijn essentieel voor het behouden van consistentie in je merkcommunicatie. Ze bieden een gestandaardiseerd kader voor het ontwerpen van diverse marketingmaterialen, zowel online als offline, waardoor het gemakkelijker wordt om snel hoogwaardige content te produceren die aan je merkrichtlijnen voldoet.

Dit zijn de merken die Smooth Publish al gebruiken

5/5 bij Trustpilot

Bibliomedia gebruikt onze portal voor snelle marketing- en communicatieuitingen. Volledige case kijken

De GGD Fryslan wilde voor alle doelgroepcommunicatie een gestroomlijnder proces. Volledige case bekijken

Nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends en inzichten in merkbeheer direct in je inbox! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates, inspirerende ideeën en praktische tips die jouw merkstrategie naar een hoger niveau tillen. Schrijf je nu in!