Integraties

Verbind je eigen creativiteit met andere bestaande systemen. Zowel intern als extern. Door middel van slimme koppelingen is Smooth Publish een ideale en betrouwbare schakel in elke communicatie keten.

Brand portal integraties - Smooth Publish

Social media managen

Met een paar clicks communiceer je op jouw social media kanalen.

Vooraf gedefinieerd in speciale templates en dus passend en in de juiste huisstijl. Vanuit één dashboard altijd en overal een totaaloverzicht van al je online content.

Web-to-print

Vanuit één platform creëren, delen, publiceren, archiveren maar ook direct je druk- en printwerk bestellen. In je eigen applicatie shop tegen scherpe marktprijzen of slim gekoppeld met je eigen leverancier. Hoe efficiënt wil je werken?

Digital signage (narrowcasting)

Je branded content realtime communiceren via je eigen schermen.

De narrowcasting techniek zorgt voor een probleemloze koppeling. Centraal in één gebouw of decentraal bij alle andere vestigingen. In speciale templates is ook hier jouw huisstijl en merk geborgd.

Altijd de juiste foto (Stockfoto’s)

De toegang tot Shutterstock garandeert voor elke boodschap een pakkende foto. Honderden miljoenen foto’s zijn vanuit Smooth Publish te bekijken en direct te bestellen.

Single sign on

Door middel van de Single Sign On functie is het niet nodig jezelf twee keer aan te melden met een wachtwoord. Eenmaal ingelogd op je eigen systeem herkent de applicatie jou als gebruiker en kun je direct aan de slag in Smooth Publish.