Event kalender

Verbeter de uitvoering van je marketingstrategie met een interactieve centrale agenda.

Vervang alle statische documenten en langdurige mailverkeer en informeer je gebruikers real-time over alle events.

Marketing events optimaal benutten

Je hebt een nieuwe campagne uitgewerkt voor je organisatie, alleen moet het nu ook nog gecommuniceerd worden naar alle gebruikers, teams en verschillende locaties. Wanneer er ruis ontstaat in deze communicatie kunnen er al gauw fouten ontstaan waardoor je campagne niet optimaal benut wordt.

De event kalender van Smooth Publish biedt je hiervoor de oplossing! Met aanpasbare functies en een gebruiksvriendelijke interface maak je alle belangrijke evenementen en deadlines centraal toegankelijk. Zo kunnen alle gebruikers zich tijdig voorbereiden en worden er geen events meer gemist

Communicatie

Je plant als systeembeheerder gemakkelijk een campagne in de event kalender met alle bijbehorende informatie en bestanden. Op deze manier weten alle gebruikers direct wat ze te wachten staat en hoe ze hiermee op tijd aan de slag kunnen.

Reminders

Met de event kalender verhoog je de betrokkenheid van iedere betrokkene voor alle belangrijke marketingevents. De notificatie functie zorgt ervoor dat niemand het nieuwe event ontgaat. Stel één of misschien wel meerdere notificaties in met een eigen toegevoegde boodschap. Zo zorg je voor optimale participatie van alle gebruikers.

Voordelen event kalender
Communicatie

De juiste bestanden zijn binnen handbereik en klaar om ingezet te worden

Activeer

Moedig iedereen aan om leuke unieke campagne content te maken voor hun eigen vestiging

Organisatie

Je hebt overzicht van de actuele en aankomende events binnen je organisatie.

Bestanden koppelen

Naast het toevoegen van informatie over je nieuwe event, kun je ook meteen een koppeling maken naar de bijbehorende brand assets. Zo kunnen alle gebruikers meteen het juiste bestand downloaden of beginnen met het creëren van een eigen communicatie uiting.