Ga naar de inhoud
+
+
+
+
+
+
+
+

ROC Friese Poort

Op de website van ROC de Friese Poort zijn missie en waarden helder geformuleerd: ‘We zijn een christelijk ROC en voelen ons mede vanuit die traditie sterk betrokken bij onze studenten en alle partners in onze omgeving. Deze betrokkenheid geven we op een open en moderne wijze vorm.’ Daarbij wil de organisatie vooroplopen bij de ontwikkelingen in het werkveld.

+
+
+
+
+
+
+
+

De uitdaging

De wens groeide om vanuit Leeuwarden alle vestigingen te faciliteren met een overzichtelijke database met daarin alle beelden, documenten en zelf te maken uitingen voor alle offline en online marketing communicatie. Daarnaast wilde men de communicatie via social media en met de screens in diverse gebouwen vanuit dezelfde database regelen. Er worden op 12 vestigingen van de ROC Friese Poort communicatie- en marketinguitingen bedacht en gemaakt. Het is uitermate belangrijk om deze uitingen consistent vorm te geven.

Gratis demo starten

De oplossing

Smooth Publish heeft in samenwerking met ROC Friese poort een gestructureerde Digital Asset Management portal ingericht. Alle medewerkers met een autorisatie kunnen gebruik maken van de database en kunnen aan de hand van eigen templates snel zelf een communicatie uiting maken. Door een geavanceerde koppeling via de narrow-casting module kan de marketingmedewerker met een paar muisklikken elke communicatie uiting ook direct op de screens plaatsen.

Merkrichtlijnen

Merkrichtlijnen zijn het fundament van jouw bedrijfsidentiteit. Van jouw logo en kleurenpalet tot jouw typografie en merktoon. Het consequent toepassen van deze richtlijnen zorgt ervoor dat jouw merk herkenbaar, professioneel en betrouwbaar overkomt bij jouw doelgroep.

Beheer van digitale middelen

Effectief beheer van digitale middelen zorgt ervoor dat al jouw digitale content, zoals afbeeldingen, video’s en documenten, georganiseerd en makkelijk toegankelijk zijn. Dit bevordert efficiëntie en zorgt ervoor dat jouw team altijd de juiste middelen bij de hand heeft voor elke marketinginspanning.

Creatieve samenwerking

Creatieve samenwerking draait om het samenbrengen van diverse ideeën en vaardigheden om unieke en impactvolle content te creëren. Door een omgeving te faciliteren waarin teamleden hun creativiteit vrij kunnen uiten en samenwerken, stimuleer je innovatie en versterk je de merkuitingen.

Digitale en print sjablonen

Digitale en print sjablonen zijn essentieel voor het behouden van consistentie in je merkcommunicatie. Ze bieden een gestandaardiseerd kader voor het ontwerpen van diverse marketingmaterialen, zowel online als offline, waardoor het gemakkelijker wordt om snel hoogwaardige content te produceren die aan je merkrichtlijnen voldoet.

Nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends en inzichten in merkbeheer direct in je inbox! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates, inspirerende ideeën en praktische tips die jouw merkstrategie naar een hoger niveau tillen. Schrijf je nu in!