Ga naar de inhoud
+
+
+
+
+
+
+
+

Bibliotheek Kennemerwaard

De bibliotheekorganisatie Kennemerwaard is helder in haar missie: ‘wij dagen uit tot de ontwikkeling en ontplooiing van het individu en van de samenleving. We stimuleren, faciliteren en ondersteunen inwoners om mee te kunnen doen en bij te kunnen dragen aan de kennis-en informatiesamenleving. “Wij geven een vonk tot inspiratie”.’

+
+
+
+
+
+
+
+

De uitdaging

Bibliotheek Kennemerwaard wilde een systeem waarmee elke marketingmedewerk(st)er efficiënt vanuit één centraal platform alle communicatie uitingen kan doen. Het tweede doel was om alle huisstijlen consistent te kunnen toepassen waarmee de wildgroei vanuit de individuele bestanden tot verleden tijd zou behoren.

Gratis demo starten

De oplossing

Voor de Bibliotheek Kennemerwaard is een Smooth Publish portal ingericht. De verantwoordelijke medewerkers op de verschillende vestigingen hebben nu toegang tot een eigen Smooth Publish omgeving. Naast bestaande templates kunnen zij ook eigen templates maken en toevoegen waardoor huisstijl én flexibiliteit geborgd zijn. Bovendien is er door deze methodiek een betere samenwerking. Iedereen weet nu beter waar alles staat waardoor verrassingen en vele zoekuren verleden tijd zijn.

Merkrichtlijnen

Merkrichtlijnen zijn het fundament van jouw bedrijfsidentiteit. Van jouw logo en kleurenpalet tot jouw typografie en merktoon. Het consequent toepassen van deze richtlijnen zorgt ervoor dat jouw merk herkenbaar, professioneel en betrouwbaar overkomt bij jouw doelgroep.

Beheer van digitale middelen

Effectief beheer van digitale middelen zorgt ervoor dat al jouw digitale content, zoals afbeeldingen, video’s en documenten, georganiseerd en makkelijk toegankelijk zijn. Dit bevordert efficiëntie en zorgt ervoor dat jouw team altijd de juiste middelen bij de hand heeft voor elke marketinginspanning.

Creatieve samenwerking

Creatieve samenwerking draait om het samenbrengen van diverse ideeën en vaardigheden om unieke en impactvolle content te creëren. Door een omgeving te faciliteren waarin teamleden hun creativiteit vrij kunnen uiten en samenwerken, stimuleer je innovatie en versterk je de merkuitingen.

Digitale en print sjablonen

Digitale en print sjablonen zijn essentieel voor het behouden van consistentie in je merkcommunicatie. Ze bieden een gestandaardiseerd kader voor het ontwerpen van diverse marketingmaterialen, zowel online als offline, waardoor het gemakkelijker wordt om snel hoogwaardige content te produceren die aan je merkrichtlijnen voldoet.

Nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends en inzichten in merkbeheer direct in je inbox! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates, inspirerende ideeën en praktische tips die jouw merkstrategie naar een hoger niveau tillen. Schrijf je nu in!