Ga naar de inhoud
+
+
+
+
+
+
+
+

Biblionet Drenthe

Biblionet Drenthe vervult twee rollen en is zodanig ingericht dat die twee rollen duidelijk gescheiden zijn. Enerzijds is Biblionet Drenthe de provinciale ondersteuningsinstelling (POI) voor alle Drentse bibliotheek in twaalf gemeenten, anderzijds vormt Biblionet Drenthe de backoffice voor bibliotheken in negen gemeenten. Biblionet Drenthe vervult twee rollen en is zodanig ingericht dat die twee rollen duidelijk gescheiden zijn. Enerzijds is Biblionet Drenthe de provinciale ondersteuningsinstelling (POI) voor alle Drentse bibliotheek in twaalf gemeenten, anderzijds vormt Biblionet Drenthe de backoffice voor bibliotheken in negen gemeenten.

+
+
+
+
+
+
+
+

De uitdaging

Er word op veel verschillende plekken en door verschillende medewerkers aan communicatie en marketing ondersteuning gewerkt. Biblionet Drenthe wilde uniformiteit in de uitstraling maar zeer zeker ook efficiency in alle communicatie werkzaamheden.

Gratis demo starten

De oplossing

Biblionet Drenthe werkt met een eigen Smooth Publish omgeving. De medewerkers kunnen altijd en overal inloggen en hebben daarmee toegang tot een georganiseerde backoffice. Iedereen met een inlog kan zien wat hij of zij zelf heeft gemaakt en kan de historie gemakkelijk nalopen. Aan de hand van eigen templates is het nu mogelijk heel snel een nieuwe publicatie te maken en deze door te sturen naar een leverancier die aan het Smooth Publish platform is gekoppeld.

Merkrichtlijnen

Merkrichtlijnen zijn het fundament van jouw bedrijfsidentiteit. Van jouw logo en kleurenpalet tot jouw typografie en merktoon. Het consequent toepassen van deze richtlijnen zorgt ervoor dat jouw merk herkenbaar, professioneel en betrouwbaar overkomt bij jouw doelgroep.

Beheer van digitale middelen

Effectief beheer van digitale middelen zorgt ervoor dat al jouw digitale content, zoals afbeeldingen, video’s en documenten, georganiseerd en makkelijk toegankelijk zijn. Dit bevordert efficiëntie en zorgt ervoor dat jouw team altijd de juiste middelen bij de hand heeft voor elke marketinginspanning.

Creatieve samenwerking

Creatieve samenwerking draait om het samenbrengen van diverse ideeën en vaardigheden om unieke en impactvolle content te creëren. Door een omgeving te faciliteren waarin teamleden hun creativiteit vrij kunnen uiten en samenwerken, stimuleer je innovatie en versterk je de merkuitingen.

Digitale en print sjablonen

Digitale en print sjablonen zijn essentieel voor het behouden van consistentie in je merkcommunicatie. Ze bieden een gestandaardiseerd kader voor het ontwerpen van diverse marketingmaterialen, zowel online als offline, waardoor het gemakkelijker wordt om snel hoogwaardige content te produceren die aan je merkrichtlijnen voldoet.

Nieuwsbrief

Ontdek de nieuwste trends en inzichten in merkbeheer direct in je inbox! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates, inspirerende ideeën en praktische tips die jouw merkstrategie naar een hoger niveau tillen. Schrijf je nu in!