Voor de branding van jouw merk is het belangrijk om in alle uitingen de juiste brand assets te gebruiken. Deze brand assets zet je met het grootste gemak in met de brand asset management tool van Smooth Publish. Deze tool zorgt ervoor dat je razendsnel een poster, flyer of brochure kunt opmaken met de juiste huisstijl elementen van jouw organisatie.

Wat kun je opmaken in Smooth Publish?

Met de brand asset management tool van Smooth Publish kun je verschillende soorten drukwerk en online publicaties in meerdere formaten opmaken. Is je drukwerkontwerp gereed, bestel dan direct vanuit Smooth Publish. De online publicaties kun je ook direct downloaden of via Hootsuite publiceren op jouw eigen social media kanalen.

Met de brand asset management tool van Smooth Publish maak je met het grootste gemak voor Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn in de juiste huisstijl jouw posts. In vierkante, liggende en story formaten, geschikt voor alle social media kanalen. Met de ‘socialmedia’ uitbreiding publiceer je direct je bericht of plan je de plaatsing op een later tijdstip in.

Met Smooth Publish altijd een consistente branding

Met de brand asset management tool van Smooth Publish heb je geen kennis van opmaak of online publicaties nodig. Met deze unieke branding tool pas je gemakkelijk de teksten en afbeeldingen aan. Dit gebeurt in een template waar jouw brand assets al gereed staan! Smooth Publish is eenvoudig in gebruik zodat iedereen binnen jouw organisatie er mee kan werken. Hierdoor is het nooit te laat om samen met je collega’s een nieuwe uiting te bedenken voor een online of offline publicatie.

Gemakkelijk en tijdbesparend jouw brand management beheren

Met de brand asset management tool van Smooth Publish kun je heel eenvoudig en snel aan de slag met jouw brand management. Het vinden van de juiste afbeelding bij jouw zelf geschreven content en dit vervolgens verwerken in een template met de juiste brand assets ging nog nooit zo snel! Afbeeldingen worden opgeslagen en georganiseerd in het DAM systeem zoals jij het wilt. Zoeken en vinden van relevante beelden wordt hierdoor voor iedereen in jouw organisatie een fluitje van een cent. Smooth Publish legt bruggen tussen mensen en afdelingen waardoor het eindresultaat verrassend mooier wordt!