Reseller worden?

Waarschijnlijk heb je als marketing- of communicatiebureau al een langere tijd je eigen klanten ontzorgt en wil je ze wat extra’s aanbieden. Een oplossing die gemak, snelheid, prijsvoordeel en consistentie in de huisstijl biedt. Met de applicatie Smooth Publish heb je alles in huis voor jouw relatie: van huisstijlmanager tot corporate buying tool.

Partnership

Zit communicatie, advies en efficiency in je DNA? Werk je als professional in de communicatiewereld en wil je jouw relaties up-to-date adviseren over interne en externe communicatie? Of geef je als strategisch marketeer bij je relaties graag aan hoe processen vereenvoudigd kunnen worden? Denk dan eens na welke voordelen je kunt behalen door reseller van Smooth Publish te worden.

Met Smooth Publish bouw je verder aan klantenbinding door je relaties heel veel voordeel te bieden in brand communicatie en werk je ook nog eens mee aan kostenreductie.

Flexibel

Ons partner/reseller programma is flexibel. We bespreken samen wat de beste werkmethodiek van het partnership is en komen samen tot een model dat voor alle partijen voordeel biedt.